Wenen

zondag 27 mei tot zondag 3 juni 2018

Ontdek samen met Smarti de romantiek van Wenen. Wenen bekend door zijn majestueuze paleis van Sissi, Schloss Schönbrunn. En bekend vanwege zijn opera.. Een echte mix van cultuur en historie. De stad die je niet wilt missen. We bieden daardoor een zeer gevarieerd programma aan. Een van de hoogte punten is het bijwonen van het Sommernachtkonzert Schonbrunn op 31 mei. En ook hebben we contact gelegd met een wijnboer en bezoeken we een wijngaarde met een “heuriger” erbij, waar de lokale wijnen worden geserveerd, met typisch eten wat bij de wijn wordt gegeten. Daarnaast zijn we aan het onderzoeken om een dagje te gaan parasailen en houden we natuurlijk ruimte voor terrasjes en om de stad te bezichtigen.

Het hotel ligt in het hart van Wenen, op ongeveer 500 meter van het moderne en hippe Museums Quartier en op ongeveer 200 meter van de Naschmarkt.. Ideaal wanneer je s avonds even de stad in wilt gaan en dus  geen vervoer nodig hebt. Het hele hotel is rolstoeltoegankelijk en vriendelijk De kamers zijn voorzien van een aangepaste badkamer. Het hotel heeft ook een ruim terras waar bij mooi weer ontbeten kan worden.

Lekker eten
en veel plezier!!

Schrijf je nu in voor deze reis!

Schrijf je in op deze reis via onderstaand formulier. De inschrijving is na verzending nog niet definitief. Smarti probeert voor iedere reis een leuke gemengde groep samen te stellen. Als er onvoldoende inschrijvingen zijn dan kunnen we de reis helaas niet door laten gaan. Moedig dus je vrienden aan om ook mee te gaan!