Reisprogramma

Interesse?

1 januari tot 31 december 2018

We zijn druk bezig met het organiseren van reizen in 2018 naar West-Amerika en Noorwegen. Op dit moment zijn de exacte reisdata en de precieze invulling van de reizen nog niet bekend. We komen binnenkort met meer informatie over de reis in de zomer naar Noorwegen en de reis in het najaar naar de Westkust van Amerika,  

Wil je ook graag mee naar Noorwegen of West-Amerika in 2018? Stuur een mail naar info@smarti.nl met daarin je naam, telefoonnummer, soort rolstoel en reisbestemming! Dan weten wij of er voldoende interesse is voor de reis. Vervolgens zal in de komende maanden de volledige reisbeschrijving worden geplaatst op de website. Ga je mee?

Wenen

27 mei tot 3 juni 2018

Ontdek samen met Smarti de romantiek van Wenen. Wenen bekend door zijn majestueuze paleis van Sissi, Schloss Schönbrunn. En bekend vanwege zijn opera.. Een echte mix van cultuur en historie. De stad die je niet wilt missen. We bieden daardoor een zeer gevarieerd programma aan. Een van de hoogte punten is het bijwonen van het Sommernachtkonzert Schonbrunn op 31 mei. En ook hebben we contact gelegd met een wijnboer en bezoeken we een wijngaarde met een “heuriger” erbij, waar de lokale wijnen worden geserveerd, met typisch eten wat bij de wijn wordt gegeten. Daarnaast zijn we aan het onderzoeken om een dagje te gaan parasailen en houden we natuurlijk ruimte voor terrasjes en om de stad te bezichtigen.