Reisprogramma

Interesse?

1 januari tot 31 december 2018

We zijn druk bezig met het organiseren van reizen in 2018 naar Noorwegen en Marokko. Op dit moment zijn de exacte reisdata en de precieze invulling van de reizen nog niet bekend. We komen binnenkort met meer informatie over de reis in de zomer naar Noorwegen en de reis in het najaar naar Marokko.

Wil je ook graag mee naar Noorwegen of Marokko in 2018? Stuur een mail naar info@smarti.nl met daarin je naam, telefoonnummer, soort rolstoel en reisbestemming! Dan weten wij of er voldoende interesse is voor de reis. Vervolgens zal in de komende maanden de volledige reisbeschrijving worden geplaatst op de website. Ga je mee?

Wenen

27 mei tot 2 juni 2018

Ontdek samen met Smarti de romantiek van Wenen. Wenen bekend door zijn majestueuze paleis van Sissi, Schloss Schönbrunn en bekend vanwege zijn opera. Een echte mix van cultuur en historie. De stad die je niet wilt missen. We bieden een zeer gevarieerd programma aan. Een van de hoogtepunten is het bijwonen van het Sommernachtkonzert Schonbrunn. Ook bezoeken we een wijngaarde waar de lokale wijnen worden geserveerd. Optioneel is een dagje parasailen in het programma. We houden natuurlijk ruimte voor terrasjes, en om de stad te bezichtigen.