Smarti blog

Kamperen op Terschelling

In augustus 2017 heeft Smarti een week op Terschelling gekampeerd. Terschelling kent een uitgestrekt natuurgebied (Boschplaat) zonder wandelpaden. Daar hebben we iedereen het èchte wandelgevoel gegeven, ook als lopen lastig is. We hebben een paar lange wandelingen met de Joëlette gemaakt. Deze Joëlette brengt je op plekken waar je met een rolstoel nooit zou kunnen komen. We wisselden de wandelingen af met andere activiteiten, zoals een rustige tocht met een huifkar over het strand en voor de liefhebbers van wat meer snelheid zijn we gaan blokarten en raften.

Nu mogelijk: Donaties via iDeal en Bitcoin!

Ook Smarti gaat met haar tijd mee. We hebben onze website geüpgrade. Het is vanaf nu mogelijk om donaties aan Smarti te betalen via iDeal en zelfs via Bitcoin!

De reizen van Smarti worden ieder jaar mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers, enthousiaste begeleiders en niet op de laatste plaats door onze sponsoren en donateurs. Om het voor de donateurs nu nog makkelijker te maken om te doneren hebben wij een speciale donatiepagina gemaakt voor deze website.

Je vindt onze donatie pagina op: www.smarti.nl/doneren

Droevig bericht: bestuurslid Odet Berkvens overleden

Condoleancebericht Odette Berkvens

Tot ons grote verdriet is Odet Berkvens, bestuurslid, begeleider en vakantieganger, afgelopen dinsdag veel te jong overleden. 

Smarti en Odet: rigoureus en altijd uit het hart! We gaan je missen lieve Odet.

Wij wensen familie en vrienden heel veel sterkte. 

Herdenking

Smarti-vrienden zijn allen welkom op de herdenking op zaterdag 18 november om 11.00 uur in Gallery klooster, Hoofdstraat 96, Noordwijk aan Zee.

Filmpjes van Sneekweek 2012

In 2012 zijn we met een hele leuke groep deelnemers gaan wintersporten. Dat betekend op een slee voortgetrokken worden door een roedel echte sledehonden en skieën met een speciale zit-skie.

Hieronder willen we een paar mooie filmpjes laten zien. Hopelijk wordt jij net zo enthousiast als wij. Wie weet organiseren we binnenkort weer een wintersportvakantie voor jongeren met een beperking. Wij hebben er in ieder geval al zin in!

Skieën met de zitskie

Abonneren op Smarti blog